ATT KÖPA KATTUNGE FRÅN OSS

Vid leverans är kattungen minst 12 veckor gammal.

Vaccinerad 2 gånger samt avmaskad (vid behov) med Profender (recept)

De är stambokförda i Sverak, medföljer Stamtavla. Veterinärbesiktade veckan innan leverans (ej äldre än 7 dgr) och chippmärkta (ID-märkning) enligt SVERAKS regler, intyg medföljer vid flytten. 

 Dolda fel försäkrade i SVEDEA (3 år och 3 månader) intyg medföljer.

Kattungen får med sig liten filt med mammas och syskons doft för att underlätta flytten hemifrån. Mat som den är van att äta här hemma och lite leksaker. Självklart rumsrena och överösta med kärlek och välhanterade.

VAD JAG FÖRVÄNTAR MIG UTAV DIG SOM KATTUNGEKÖPARE?

Jag förväntar mig att Ert köp av en kattunge är NOGA genomtänkt då katten kommer att vara en del av er familj under många, många år framöver. Därför är det väldigt viktigt för mig att hitta de bästa möjliga hem till mina älskade kattungar, så det är inte först till kvarn som gäller.

Jag säljer inga kattungar som utekatt, de säljs som innekatt, men går jättebra att lära dem gå i koppel och gå på promenad, samt under kontrollerade former i rastgård/innätad/inglasad balkong. Jag säljer inte heller några kattungar enbart via telefon eller mailkontakt utan förväntar mig ett första besök utav alla potentiella kattungeköpare.

Jag är väldigt försiktig om det finns allergi i familjen eller i dess närhet. Många tror att Sibirisk katt och Neva Masquerade går att ha även om man har en allergi, så är inte fallet! Vet många som det har fungerat jättebra för, men... det finns som sagt inga som helst garantier. Därför är det viktigt att ni har testat ordentligt så att ni till 110 % vet att det kommer funka. Jag ser gärna att ni håller mig uppdaterad om/när det skulle hända kissen något.

DET HÄR KAN STÅ UNDER KATTUNGEN OCH DET BETYDER:

Reserverad: Är att de vill ha en ny familjemedlem men inte har betalat in handpenning, ibland kan det även vara en liten betänketid.

Bokad: Har betalat in handpenning

Flyttat: Att då har kattungen flyttat till sitt nya hem

Om inget av detta står letar våra kattungar fortfarande efter nya hem