Jag och Halo!

Stamnamnet SE*Cattia's blev godkänt och registrerat i Fife 2013. 

Jag har nu 1 Sibirisk katt Rosie, och 2 Neva Masquerade killar plus 3 Neva Masquerade tjejer. My är dotter till Rosie & Halo och Harmony är dotter till Mysan & Harry plus Bonnie som är dotter till Harry och Rosie.

Har haft hund, två Labrador Retriever, plus tre huskatter, en Maine Coon och ytterligare en Sibirisk hona. Är uppväxt med Schäfer, huskatt, Arapapegojor, Grå jacko, Dvärpapegojor och Undelater och andra djur på landet de första åren. Även min man är uppväxt med djur, och har haft två Collie. Djurintresset har som sagt alltid varit stort, är väl egentligen en "hundmänniska" från början, men har blivit "både och nu" 😀

 Jag har jobbat på försäkringsbolag i över 20 år, men de sista åren har jag haft den stora möjligheten att kunna jobba ihop med min man i hans företag, därför har mina djur alltid haft mycket sällskap, eller kanske är det tvärtom (smile). Något som jag är tacksam för att ha kunnat göra.

Min ena Sibiriska hona fick vi tyvärr ta bort 2016. Hon fick en bebis 2015, som inte gick att rädda, mamma hade inte någon mjölk och stödmatningen funkade inte heller tyvärr på honom, till min stora sorg. 

Jag är Diplomerad uppfödare i FiFe/SVERAK vilket innebär att jag genomgått en utbildning med fokus på regelverk inom SVERAK vid uppfödning, utställning och försäljning av registrerade katter.